Go to Top

Epicor projectmanagement

Een effectief en productief systeem

Een systeem dat niet aansluit op de behoefte van de organisatie of gebruikers die niet met het systeem kunnen omgaan, maakt organisaties ineffectief.

Epicor ERP implementatie

Ondergaat uw organisatie grote veranderingen of start uw organisatie met het Epicor ERP systeem? Pontex-IT ondersteunt uw organisatie bij de uitvoering van uw Epicor projecten. Onze experts hebben alles in huis om Epicor projecten vakkundig en efficiënt uit te voeren.

5 fasen

Het projectmanagement proces bestaat uit 5 fasen:

  1. Voorbereiding: Het op elkaar afstemmen van de verwachtingen uit het verkoopproces en de te realiseren projectdoelstellingen.
  2. Plannen: Opstellen van een plan van aanpak. Dit start direct na het ondertekenen van de opdrachtovereenkomst.
  3. Ontwerp: Na de kick-off door de opdrachtgever start Pontex-IT met het ontwerpen van het systeem, zetten we gegevens om vanuit het oude systeem naar het nieuwe en verifiëren we of de processen correct verlopen.
  4. Validatie: Na afronding van de ontwerpfase testen we het systeem samen met de gebruikers om na te gaan of aan alle verwachtingen zijn voldaan en of het systeem het complete bedrijfsproces omvat.
  5. In gebruik name: De in gebruik name van het systeem verloopt als volgt: Training, ‘go-live’, en ‘post go-live’ afronding en evaluatie.

Vakkundig Epicor projectmanagement

Goed en vakkundig projectmanagement is een belangrijk onderdeel van een succesvolle ERP implementatie. Heeft uw organisatie hier de kennis voor in huis of kunt u dit beter uitbesteden aan een expert?

Signature Methodology

Pontex-IT waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening en het succes van de projecten volgens de zogenoemde Epicor Signature Methodology. Dit is een systematisch en kostenefficiënt werkproces. Daarnaast is deze methode flexibel genoeg om het klantgericht in te zetten.

Een project met een heldere doelstelling en een werkproces dat de kwaliteit waarborgt.

Daarom Pontex-IT

Pontex-IT is een combinatie van expertise en jarenlange ervaring die uw organisatie verder helpt.

  • Epicor projectmanagement 
  • Epicor training en implementatie
  • Epicor programmering 
  • Installatie en migratie 
Meer informatie

Contact

Epicor projectmanagement

Wilt u meer weten over onze Epicor projectmanagement oplossingen of wilt u een vrijblijvend gesprek? Wij helpen u graag verder.

Contact