Go to Top

Ons team

Alexander de Graaff

Helpdesk & Support Consultant

Alexander heeft in de afgelopen 12 jaar gewerkt als support analist in de verschillende versies van de Epicor ERP systemen Vista, Vantage en Epicor 9. Alexander heeft zeer gedetailleerde kennis van deze ERP pakketten en heeft zijn ervaring opgebouwd door het ondersteunen van een groep gebruikers bij het beantwoorden van allerhande vragen, en het oplossen van gemelde problemen. Alexander heeft ook professionele ervaring in systeembeheer en wordt zeer gewaardeerd door klanten.

Gert Noordam

Managing Partner en interim ERP/ICT Project Manager

Gert is een ervaren ICT en ERP (Project) Manager, en richt zich op het (h)erkennen van de eisen en de wensen van de eindgebruiker, het zoeken naar, het vinden en het implementeren van de juiste oplossing. Zijn ervaring is opgebouwd in verschillende werkkringen, zowel aan de klantzijde in de rol van ICT Manager als vanuit leveranciers van produkten en diensten in de rol van consultant en projectmanager.

Bert Jan James

Partner en Senior Consultant Manufacturing

Bert Jan studeerde Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft en heeft veel ervaring in de productie-automatisering. Na 10 jaar werk in een produktieomgeving veranderde hij zijn carrière in de richting van ERP-technologie. Als consultant en pre-sales consultant heeft hij veel bedrijven en hun manier van werken met ERP gezien . Zijn vermogen om snel een koppeling te maken tussen het ERP-systeem, logistiek en productie-engineering helpt om snel uw bedrijf te scannen en te komen met aanbevelingen.

Erik Weiffenbach

Partner en Technisch Consultant

Erik heeft in de afgelopen 15 jaar zijn technische kennis opgedaan rondom de ERP-producten Vista, Vantage en Epicor ERP. Zijn ervaring bestaat uit een brede en diepgaande kennis van de Progress Database Management System, Sonic, installaties van Epicor ERP-omgevingen, Crystal Reports in combinatie met het ERP-database en het opzetten en onderhouden van ODBC-verbindingen.

John Abdoelrazak

Partner en Technisch Consultant

John bouwde zijn ervaring op in de afgelopen 20 jaar in programmering en ontwikkeling. De eerste 5 jaar van zijn carrière werkte hij als ontwikkelaar bij QAD MFG/Pro. Vervolgens bracht hij ongeveer 8 jaar door bij meerdere ondernemingen in het ontwikkelen en onderhouden van applicaties op basis van het Progress-platform. De laatste 6 jaar werkte hij als Technisch Consultant met Epicor ERP in het creëren van customizations en BPMs, het toepassen van de Epicor tools.